Kundtjänst

Vad gäller ditt ärende?

På denna sidan finns kontaktuppgifter till vår kundtjänst. För att undvika potentiell felkommunikation eller förseningar i ärendet, vänligen läs nedanför.

Om ditt ärende gäller en retur eller en reklamation är det viktigt att ärendet skickas in så snart som möjligt.

Har du försökt lösa problemet på egen hand med hjälp av resurser som FAQ eller manualen?

När du kontaktar oss, vänligen inkludera så mycket information som möjligt. Om ditt ärende gäller en reklamation, inkludera bilder.

Letar du efter hjälp med produktinstallation, reparation eller underhåll?

Om du behöver hjälp med installation, reparationer eller underhåll av produkter vi säljer, kontakta tillverkaren av produkten. VVSMAX är endast återförsäljare, även fast vi besitter mycket kunskap, så får du effektivast hjälp av leverantören.

Har du frågor om betalning, fakturering eller återbetalning?

För alla frågor relaterade till ekonomi, returer eller fakturor ber vi dig att endast kontakta oss via e-post. För att kunna behandla din förfrågan korrekt behöver vi informationen skriftligen. Vår e-postadress är info@vvsmax.se.

Gäller din fråga reklamation, retur eller beställning?

När du kontaktar oss vänligen ange så mycket information som möjligt, ordernummer, artiklar, artikelnummer, all relevant order- eller kontoinformation. Detta kommer att hjälpa oss att undersöka saken noggrant och svara dig så snabbt som möjligt. Ni når vår kundtjänst via info@vvsmax.se, eller via telefon 040-42 42 77, öppet vardagar 10 - 17:00.

Har du problem med en specifik produkt eller tjänst?

Om du har frågor angående de produkter vi säljer, leveranstider eller funktioner på vår webbplats, så är vi här för att hjälpa dig. Vårt mål är att ge dig den information du behöver för att hitta de produkterna som matchar dina behov. Skicka oss ett e-postmeddelande till info@vvsmax.se så svarar vi inom 48 timmar eller ring oss på 040-424277 så hjälper en av våra medarbetare dig.

Gäller din fråga leveranstid eller lagerstatus?

Efter beställning är gjord skickas alla lagerhållande produkter till dig normalt inom 2-3 dagar. Beställningsvaror tar något längre tid, ca 5 arbetsdagar om inget annat anges. Undantag gäller vissa udda orter, där våra transportörer kör bestämda veckodagar, längre leveranstid kan förekomma. Ni når oss via, info@vvsmax.se eller via telefon 040-42 42 77.

Har du synpunkter på vår service eller råkat ut för skadade produkter?

Vi är ledsna att höra att du har haft en negativ upplevelse hos oss. VVSMAX strävar efter att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitet till våra kunder, vi tar alla klagomål på allvar. Vi förstår att problem kan uppstå då och då, och vi vill säkerställa att vi tar itu med dina problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Om du har ett klagomål om någon aspekt av vår verksamhet uppmanar vi dig att meddela oss så snart som möjligt. Du kan göra detta genom att kontakta vår kundtjänst direkt via vårt kontaktformulär online eller per telefon. Vårt team kommer gärna att lyssna på dina problem och arbeta med dig för att hitta en lösning.

När du kontaktar oss med ett klagomål, vänligen ange så mycket information som möjligt, inklusive problemets natur, datumet då det inträffade och all relevant order- eller kontoinformation. Detta kommer att hjälpa oss att undersöka saken noggrant och svara dig så snabbt som möjligt.

Ni når oss via, info@vvsmax.se, eller via telefon 040-42 42 77, vi värdesätter din feedback och uppskattar möjligheten att ta itu med eventuella problem. Tack för att du tog dig tid att berätta för oss hur vi kan förbättra vår verksamhet.

Frågor & svar

Vi vet att det ibland kan vara lite förvirrande eller överväldigande att e-handla, så vi har skapat Frågor & svar för att hjälpa dig att svara på alla frågor du kan ha om våra produkter, tjänster och policyer. Oavsett om du är en förstagångshandlare eller en återkommande kund, hoppas vi att informationen som tillhandahålls här kommer att göra din upplevelse hos oss blir så bra som möjligt.

Kundtjänst

Hittar du inte svaren på dina frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via e-post. Vardagar 10.00 - 17.00. Om du inte har fått återkoppling från oss inom 48 timmar, vänligen kontakta oss igen. Om ditt samtal inte kommer fram så är kundtjänsten upptagen för tillfället. Försök gärna igen senare.

Lär känna teamet bakom VVSMAX


Hans Frisell

Segmentsansvarig VVS

Tina Winiels

Ekonomi

Rave Winiels

Sales

Frida Karlsson

Kundtjänst

Isak Dahlström

Tech

Samt flera lokala entreprenörer

Svea Ekonomi, Starweb SaaS, Schenker & DHL


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.