Om VVSMAX.se, en vvsbutik på nätet 🛀📦

vvsmax logotyp våg blå

Vvsmax är en digital vvsbutik som har som målat att göra värme, ventilation och sanitet mer lättillgängligt. Vi vill vara en vvsbutik med ett komplett VVS-sortiment. Med över 30 års erfarenhet inom bygg, vvs och bad.

Vårt sortiment inkluderar bl. a luft vatten värmepump, ctc värmepump, nibe värmepump, elpanna, varmvattenberedare, ackumulatortank, enskilt avlopp och mycket mer! Din källa för VVS-lösningar. Lättillgängligt och prisvärt.

Introduktion

Vvsmax.se är en vvsbutik som drivs av Velltra AB (org.nr 556597-9712). Vvsmax.se är ett företag med över 30 års erfarenhet inom konstruktionsbranschen. Sedan vår etablering 1993 har vi tillhandahållt VVS-lösningar av högsta kvalitet till kunder över hela landet, vi är stolta över våra 250 000 kunder. Oavsett om du är en professionell entreprenör, husägare eller företagsägare, så är Vvsmax.se din källa för VVS-lösningar, pålitliga och prisvärda.

Historia

Vvsmax.se har en rik historia som går tillbaka över 30 år. VVSMAX lanserades som en del av vårt pågående arbete med att vidareutveckla vår verksamhet för att ge ännu mer värde till våra kunder. Med vår omfattande erfarenhet, engagemang och ständigt utvecklande av våra produktlinjer är Vvsmax.se en trygg partner och levererar de VVS-lösningar du behöver, när du behöver dem.

Vår vision

Målet för vår VVS-verksamhet är att tillhandahålla ett heltäckande utbud av VVS-lösningar för att möta behoven hos både privatpersoner och hantverkare. Vårt uppdrag är att aktivt motarbeta den aktuella klimatkrisen, vi strävar efter att använda miljövänliga affärsmetoder, t. ex klimatkompenserade leveranser. För att uppnå detta mål måste vår VVS-verksamhet fokusera på att tillhandahålla ett mångsidigt utbud av produkter och tjänster, samtidigt som det bibehåller en hög kvalitet och kundnöjdhet.

En av nyckelkomponenterna i ett komplett utbud av VVS-lösningar är ett brett urval av högkvalitativa VVS-produkter. Detta inkluderar allt från fixturer och armaturer till rör och ventiler och från varmvattenberedare och pumpar till vattenavhärdare och filter. Genom att tillhandahålla ett brett utbud av produkter kan vår VVS-butik säkerställa att dess kunder har tillgång till rätt verktyg och material för alla VVS-projekt.

Sortiment

VVSMAX är en komplett återförsäljare, som lätt täcker alla dina fastighetsförbättringsbehov. Ett brett utbud av produkter inom kök, badrum och värmelösningar. Till exempel, är vi mycket stolta över att vara en återförsäljare av det välkända svenska varumärket Nibe, som bland annat tillverkar värmepannor, värmepumpar och växlare. Vi lagerför produkter inom följande kategorier:

  • Toaletter och bidéer: Traditionella och moderna modeller.unda och långsträckta skålar, design i ett och två delar, bidéer och toaletttillbehör.
  • Kranar, tvättställ och vaskar: Inklusive köks-, badrums- och verktygskranar, modeller med ett handtag och dubbla handtag, beröringsfria kranar, barkranar och kranar av kommersiell kvalitet.
  • Duschar: Inklusive duschmunstycken, handhållna duschar, regnduschar, duschsystem, duschdörrar och duschkabiner samt duschtillbehör.
  • Diskhoar: Diskhoar för kök, badrum och bruksföremål, rostfritt stål, gjutjärn och kompositmaterial, toppmonterade, undermonterade och väggmonterade installationer.
  • Badkar: Fristående, drop-in, hörn- och alkovbadkar, badkar, bubbelbadkar och badkarstillbehör.
  • VVS-tillbehör: Rör, kopplingar, ventiler, avlopp, varmvattenberedare, pumpar och andra VVS-armaturer.
  • Vattenbehandling: Vattenavhärdare, filter och renare, system för hela huset och användningsställen, och vattentestsatser.
  • Värme och kyla: Pannor, radiatorer, värmepumpar, luftkonditionering och termostater.
  • VVS-lösningar för företag: Toaletter, handfat, kranar, urinaler och andra VVS-lösningar för företag och institutioner.
  • Nöd-VVS: Nödavstängningsventiler, sumppumpar, batteribackupsystem och andra produkter för att förhindra vattenskador och reagera på VVS-nödsituationer.

Samarbetspartners

Vi på VVSMAX tror vi på långsiktiga strategiska partnerskap, vilket gör att vi kan förse våra kunder med bästa möjliga produkter. Vi är stolta över att arbeta med några av branschens ledande företag, som delar vårt engagemang för spetskompetens och kundnöjdhet. Våra affärspartners inkluderar bland annat:

Nöjda kunder

På VVSMAX värdesätter vi feedback från våra kunder och strävar efter att ge bästa möjliga upplevelse. Vi är stolta över våra recensioner, de går att läsa på flera olika plattformar, bl. a Trustpilot, PriceRunner och Prisjakt. Fokus på kvalitet, kundservice och prisvärdhet. Ta en titt på vad våra kunder säger om oss här. Vvsmax.se är en del av Velltra AB, är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet bygghandel. Se våra tidigare omdömen från Velltra AB.

Kontakta oss via vår kundtjänst

VVSMAX är alltid tillgängliga för att svara på alla dina frågor. Oavsett om det är angående en produkt, ett förslag på en förbättringar eller bara vill komma i kontakt med oss, vi finns här för att hjälpa dig. För snabb och bekväm hjälp, besök vår sida med vanliga frågor (F.A.Q.)-sida via Frågor & svar.

Klicka här för att besöka vår kundtjänst

Senaste nytt

Läs våra senaste inlägg här

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.