ISAK

Vedpanna: För uppvärmning hus och fastighet

Vedpannor kan vara ett hållbart alternativ för uppvärmning eftersom ved är en förnybar energikälla. Ved är ett naturligt bränsle som kan erhållas från förnybara källor, exempelvis genom hållbart skogsbruk där nya träd planteras när gamla avverkas. Vvsmax är återförsäljare av vedpannor från Värmebaronen, Baxi och MetroTherm. I detta inlägget kommer vi att kika noggrannare på några delar av vårt sortiment.

Vvsmax rekommenderar: Vedpanna för uppvärmning hus och fastighet

Alla våra vedpannor är hållbara och genom att använda ved från hållbart skogsbruk kan hela kretsloppet bli positivt. En vedpanna är ett bra val för den som vill ha en miljövänlig och förnybar energikälla för uppvärmning.

Värmebaronen

Värmebaronens produkter ger möjlighet till en livsstil som främjar en nära relation med naturen, där man kan se träden växa på sommaren och värmen omfamna huset på vintern, samtidigt som man känner sig trygg med att ha en pålitlig och hållbar värmekälla.

Baxi

Baxis vedpannor är ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att värma upp ett hus med ved. Med en Baxipanna kan man värma upp en normalvilla med endast 20 kubikmeter ved, vilket kostar mellan 6000 och 8000 kronor per år. Detta är billigare än många andra uppvärmningsalternativ. Om man dessutom har tillgång till egen ved kan kostnaderna för uppvärmning bli ännu lägre.

MetroTherm

MetroTherms vedpannor är moderna biobränslepannor som erbjuder klimatneutral uppvärmning med förnybar energi från skogen. Tillsammans med ackumulatortankar kan de erbjuda en komplett lösning för hushållets värme- och varmvattenbehov.

  • Taggar

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.